Welkom bij Karateschool Hikari


Ben je op zoek naar een leuke vereniging? Dan is Karateschool Hikari echt iets voor jou!  Karateschool Hikari vind je in BERGEN OP ZOOM en HOOGERHEIDE.  Een vereniging waar meiden, jongens, volwassenen en kinderen kunnen sporten en zich met karate goed leren verdedigen. Dit leren zij van ervaren karateleraren met de 4e Dan Kyokushinkarate.  Karate, een complete sport of levenswijze die heel goed is voor je lijf en je mentaliteit

Bij karateschool HIKARI beoefen je het karate in de breedste zin van het woord. Niet alleen maar wedstrijden of alleen maar basis en kata.  Bij Hikari komt letterlijk alles  en uitgebalanceerd aan bod.

  • Recreatief / Sport -en Wedstrijd Karate
  • Karate voor Jeugd en volwassenen
  • Karate voor Jongens en Meiden
  • Opleiding zwarte band Kyokushin-karate
  • Shindo Muso Ryu Jodo (Stokvechten)

Door onze sterke formule "samenwerking" kom je veel verder dan je voor mogelijk houdt.

Ook jij kunt meer en wij kunnen jou daarbij helpen! 

 

Kom op en durf de stap te nemen door ons op te zoeken en gewoon eens 'n paar keer vrijblijvend mee te doen! Anderen die dat ook deden weten nu dat karate bij Hikari veel meer is dan het lijkt... Onze kwaliteit wordt jouw succes!

 

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en/of heb je vragen? Aarzel dan niet en klik dan in het menu boven op CONTACT en stel je vraag.


Karate voor Jeugd vanaf 6jr.

          Uw kind op Karate?

Vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kinderen bij ons karate leren. Veel hangt uiteraard af van uw kind. Sommigen kunnen het al aan vanaf 5 jaar en sommigen zijn er pas aan toe vanaf 7 jaar. Elk kind is dus anders. Voor kinderen zijn de lessen uiteraard aangepast. Eérst moet de basis worden aangeleerd en dat doen we soms ook spelenderwijs. In Japan zijn daar prima  methoden voor bedacht en wij gebruiken deze nu ook. Voor kinderen blijkt deze methode zeer geschikt. Naast het leren luisteren besteden we ook ongemerkt aandacht aan netheid, discipline, respect en de omgang met elkaar.

Karate voor Senioren vanaf 16jr.

Karate...!  Iets voor jou?

Oorspronkelijk is het Kyokushinkarate geen sport maar Budo-karate of karate-jitsu. Daarom is het voor de zelfverdediging uitermate geschikt voor mannen, vrouwen, meiden en jongens. Het Kyokushinkarate staat over de gehele wereld bekend als: "The Strongest Karate of the World". Ons systeem kent naast de weringen, stoten slagen en trappen ook nog vele andere technieken. Wij doen echt waar anderen alleen maar over kunnen praten...  Aan 'mooie technieken' heb je niets als je jezelf op straat plotseling moet verdedigen in een situatie van b.v. zinloos geweld....Hoe zou jij vandaag trainen als je zou weten dat je morgen voor je leven moet vechten?