Welkom bij Karateschool HIKARIBergen op Zoom en Hoogerheide

Ben je op zoek naar een leuke vereniging? Dan is Karateschool Hikari echt iets voor jou!  Karateschool Hikari vind je in BERGEN OP ZOOM en HOOGERHEIDE.   Een vereniging waar meiden, jongens, volwassenen en

kinderen kunnen sporten en zich met karate goed leren verdedigen. Dit leren zij van ervaren karateleraren.  Karate, een complete sport of levenswijze die heel goed is voor je lijf en je mentaliteit.

MEDEDELING:

Meivakantie 2016

Van zaterdag 30 april 2016 t/m zondag 8 mei 2016 is het schoolvakantie voor heel Nederland. Vanaf maandag 9 mei 2016 starten onze trainingen weer...       Vragen?

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden of heb je vragen? Aarzel dan niet en klik dan op CONTACT en stel je vraag.Senioren vanaf 16 jr.

Oorspronkelijk is het Kyokushin karate geen sport maar Budo- karate of karate-jitsu. Daarom is het voor de zelfverdediging uitermate geschikt voor mannen, vrouwen, meiden ...Uw kind op Karate?

Vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kinderen bij ons karate leren. Veel hangt uiteraard af van uw kind. Sommige kinderen kunnen het al aan vanaf 5 jaar en anderen zijn er pas aan toe vanaf...Trainen in

Bergen op Zoom

JEUGDKARATE & SENIOREN

Dojo IJfstraat 2.

Donderdagen: Jeugdkarate Groep 1 vanaf 18:00 tot 19:00 uur en Groep 2 vanaf .....

Trainen in

Hoogerheide

JEUGDKARATE & SENIOREN

Dojo: Bloemenlaan 50

Maandagen: Seniorenkarate vanaf 20:00 tot 21:30 uur en woensdagen voor Jeugd .....Hoe zou jij vandaag trainen als je zou weten dat je morgen voor je leven moet vechten?