Welkom bij karateschool Hikari

                          Bergen op Zoom en Hoogerheide


Ben je op zoek naar een leuke vereniging? Dan is Karateschool Hikari echt iets voor jou!  Karateschool Hikari vind je in BERGEN OP ZOOM en HOOGERHEIDE.  Een vereniging waar meiden, jongens, volwassenen en kinderen kunnen sporten en zich met karate goed leren verdedigen. Dit leren zij van ervaren karateleraren.  Karate, een complete sport of levenswijze die heel goed is voor je lijf en je mentaliteit.

Bij karateschool HIKARI beoefen je het karate in de breedste zin van het woord. Niet alleen maar wedstrijden of alleen basis en kata.  Bij Hikari komt letterlijk alles  en uitgebalanceerd aan bod. Door onze formule samenwerking kom je veel verder dan je voor mogelijk houdt.   

 

      Ook jij kunt meer en wij kunnen jou daarbij helpen!

Nieuws Preview

Opening nwe IKO-DOJO Rotterdam-nrd

Op 4 februari 2016 heeft SENSEI RUDOLF CONCUET zijn nieuwe IKO-dojo in Rotterdam geopend. De officiele naam is Ichi Geki Academie Holland.

Uiteraard waren de IKO - karatescholen: Hikari uit Bergen op Zoom en IKO- Amsterdam er bij met hun jeugd -en seniorleerlingen.  Sensei Rudolf (3e dan) heeft op die avond van 19:00 uur tot 20:00 uur met                         Read more.......Uw kind op Karate?

Vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kinderen bij ons karate leren. Veel hangt uiteraard af van uw kind. Sommigen kunnen het al aan vanaf 5 jaar en sommigen zijn er pas aan toe vanaf 7 jaar.    Elk kind is ...             Read more...Senioren vanaf 16 jr

Oorspronkelijk is het Kyokushin karate geen sport maar Budo- karate of karate-jitsu. Daarom is het voor de zelfverdediging uitermate geschikt voor mannen, vrouwen, meiden ...            Read more...Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en/of heb je vragen? Aarzel dan niet en klik dan in het menu boven op CONTACT en stel je vraag.
Hoe zou jij vandaag trainen als je zou weten dat je morgen voor je leven moet vechten?